CQC&CCC

新闻模板

súvisiace s certifikáciou CCC

Upozorňujeme, že nasledujúce štandardy budú implementované 1. januára 2024.

  • GB 31241-2022 „Bezpečnostné technické špecifikácie súpravy batérií pre lítium-iónové batérie pre prenosné elektronické produkty“.Táto norma sa používa na povinnú certifikáciu batérií pre prenosné elektronické produkty.
  • GB 42295-2022 „Požiadavky na elektrickú bezpečnosť pre elektrické bicykle“.Táto norma sa používa na povinnú certifikáciu produktov elektrických bicyklov.

CCC začína používať elektronické certifikáty

  • Podľa požiadaviek Oznámenia Národnej správy pre certifikáciu a akreditáciu o zlepšení riadenia povinnej certifikácie produktov a certifikátov (č. 12, 2023) sa klientom certifikácie odporúča získať elektronické certifikáty od 1. januára 2024.
  • Formát dokumentu elektronického certifikátu je založený na štandarde čínskeho formátu elektronickej výmeny a ukladania dokumentov (GB/T 33190-2016) a elektronický certifikát sa vydáva vo formáte dokumentu OFD (Open Fixed-Layout Document).Profesionálne nástroje OFD, ako sú Kingsoft WPS (https://www.wps.cn/) a Mathematics OFD Reader (http://www.suwell.cn/), môžete použiť na zobrazenie informácií o elektronickom certifikáte a overenie elektronického podpisu informácie o certifikáte.
  • Pre CCC certifikačné certifikáty vydané pred 1. januárom 2024 a elektronické certifikáty vo formáte PDF dokumentu budú nahradené elektronickými certifikátmi v novom formáte a formáte dokumentu OFD pre prácu ako je obnova certifikátov, zmena certifikátu a pod.

CQC pridáva certifikáciu pre elektronickú cigaretu a balančnú autobatériu

Čínske centrum certifikácie kvality (CQC) vyvinulo a spustilo certifikačnú činnosť pre malokapacitné a vysokokapacitné lítium-iónové články a batérie/lítium-iónové články a batérie pre vozidlá s elektrickým vyvážením.

1. Názov produktu: Vysokokapacitné lítium-iónové články a batérie s malou kapacitou

Pravidlá implementácie: CQC11-464225-2023 Certifikácia malokapacitných a vysokorýchlostných lítium-iónových článkov a batérií

Podľa normy: SJ/T 11796-2022 Všeobecné špecifikácie pre lítium-iónové články a batérie pre elektronické cigarety

2.Názov produktu: Lítium-iónové články a batérie pre elektrické vyrovnávacie vozidlá

Pravidlá implementácie: CQC11-464227-2023 Lítium-iónové články a batérie pre elektrické vyrovnávacie vozidlá

Podľa normy: GB/T 40559-2021 Bezpečnostné požiadavky na lítium-iónové články a batérie pre vyvážené vozidlá.

V súčasnosti oddelenie certifikácie produktov CQC začalo akceptovať certifikáciu.

项目内容2


Čas odoslania: Mar-04-2024